Trouwbedankjes zelf makenHet is ontzettend leuk om zelf trouwbedankjes te maken! Maar waar haal je de materialen vandaan? Wat zijn leuke ideeën om zelf trouwbedankjes te maken? En is het goedkoper om zelf trouwbedankjes te maken? Lees snel verder voor de antwoorden op deze vragen. We sluiten af met de 7 gouden tips voor het zelf maken van trouwbedankjes.

Misverstanden over zelf trouwbedankjes maken

Veel mensen denken dat het goedkoper is om zelf trouwbedankjes te maken. Dit kan zo zijn, maar ongemerkt kunnen de totale kosten voor de trouwbedankjes flink oplopen. Je moet namelijk alle kosten meerekenen. Dus ook teveel ingekochte spullen, verzendkosten en verspild materiaal.

Daarnaast kost het zelf maken van trouwbedankjes vaak heel veel tijd. Zorg dus dat je een flink creatief team hebt klaarstaan om je te helpen van het zelf trouwbedankjes maken. Je zit er immers niet op te wachten om vlak voor je bruiloft

Zelf trouwbedankjes makenVoorbeeld trouwbedankjes maken

Je kan niet vroeg genoeg beginnen met een idee voor een trouwbedankje. Het is heel slim om, wanneer je een goed idee hebt, een voorbeeld of dummy te maken. Je kan dan goed inschatten hoeveel materiaal je nodig hebt, hoeveel tijd het kost en wat de totale kosten van de trouwbedankjes zijn. Kost een handeling bijvoorbeeld heel veel tijd en voegt het niet zoveel toe, dan kun je dat weglaten. Laat daarnaast het voorbeeld nog eens een nachtje staan, denk erover en pas hem eventueel aan totdat het trouwbedankje helemaal perfect is!

Trouwbedankjes materialenMaterialen voor de leukste trouwbedankjes

Je hebt een super idee, maar waar haal je het materiaal vandaan. Er zijn verschillende plaatsen waar je goed kan slagen voor trouwbedankjes spullen. Denk bijvoorbeeld eens aan de plaatselijke hobby winkel. Het nadeel hiervan is dat deze vaak duur zijn. Een goed alternatief zijn dan winkels als de Aldi, Action of Zeeman. Deze winkels hebben vaak veel creatieve spullen zoals lint, papier, verpakkingsmaterialen en snoepgoed.

Trouwbedankjes online kopen

Het beste echter kun je jouw spullen online kopen. Rondom je bruiloft hebt je nu eenmaal weinig tijd om erop uit te gaan. Daarnaast zijn de online trouwbedankjes winkels gespecialiseerd in trouwbedankjes, leveren snel en weten wat goede materialen zijn. Ook hebben ze vaak alles op voorraad in verschillende kleuren, soorten en maten. Daarom hieronder een overzichtje van de meest gebruikte materialen om zelf trouwbedankjes te maken, maar kijk ook vooral bij de shops in het rechter rijtje van deze website.

Voorbeeld trouwbedankjes zelf makenOnline winkels voor trouwbedankjes spullen

Om het je nog makkelijker te maken hebben we de beste online winkels en webshops op het gebied van trouwbedankjes op een rijtje gezet. Deze trouwbedankjes winkels kun je vinden in het de rechterkolom van deze website onder het kopje ‘Trouwbedankjes Winkels’. Snuffel eens rustig rond; er is een grote kans dat ze hebben wat je zoekt!

Zeven gouden tips voor het zelf maken van trouwbedankjes

  1. Houd rekening met de totale kosten bij het overwegen of je zelf trouwbedankjes gaat maken
  2. Trouwbedankjes zelf maken kost veel tijd dus zorg voor een goed team dat je kan helpen
  3. Maak een voorbeeld / dummy trouwbedankje
  4. Passen de trouwbedankjes in het thema van jouw bruiloft? Denk na over concept, kleuren en stijl
  5. Koop de benodigde materialen online. Dit is voordelig, compleet en makkelijk
  6. Zorg dat je altijd wat extra trouwbedankjes als reserve achter de hand hebt voor noodgevallen
  7. Probeer te genieten van het zelf trouwbedankjes maken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>